top of page

Barmarks SM 2018


I helgen har vi deltagit i barmarks SM 2018 på Lida friluftsområde i Stockholm.

I år blev det inte riktigt som jag hade tänkt, Mandy har haft lite ont i ryggen och fick därför avstå. Jag fick äran att låna in Bentley i år igen samt hans kompis Hector istället för Mandy. Jag har testat den kombinationen endast ett par ggr tidigare på träning så jag är nöjd med deras prestation att hitta sina platser och att dom jobbar som ett team även om Mandy inte var med och styrde upp loppen.

En kort (4,4 km) men trevlig bana bjöds det på och vi hade bra omkörningar och fick även prova på att möta diverse folk med hund på promenad i spåret men det gick bra det med.

Tyvärr var det varmt i helgen, några hundar gick lite varma och det gjorde även Hector men han piggnade på sig snabbt så med veterinärens OK att starta dag två som var svalare gjorde han det pigg och med kraft men jag vågade ändå inte släppa på farten för mycket.

Nytt för i år var tidskvalificeringen, så ett av målen var att klara den och få starta dag 2, det gjorde vi. Vi hade även ett mål om att kämpa och försöka vara med och köra om pallplats. Första dagen gick vi i mål som 4e ekipage, dag två gick vi in för att köra säkert, försöka jaga ikapp lite tid på 3an och samtidigt inte tappa tiden till ekipaget bakom (som gick mkt snabbare än oss och dag 1). Vi lyckades gå lite snabbare än första dagen men det räckte inte hela vägen till pallen men vi klarade att hålla undan och med det behöll vi 4e platsen i totalen, sekundrarna var på vår sida den här gången!

Stort tack till våra sponsorer -

Nathalie på Trestad hundfysik &

Nygårds stängsel & smide AB

Tack även till Emma, Veronica & Jolene för lån av hundarna samt handlerhjälp och sällskap under helgen.

Foto: Åsa Lundberg


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page