top of page

Året som gått


Så var det då dags för en liten sammanfattning av 2015.

Året har bjudit på en hel del gott och jag tror det mesta säger sig bäst i bilder.

I mars kom Halo hem till oss med ny och mycket energi.

Juli bjöd som vanligt på en staffe fest med rekord anmälda staffar till årets special. Vi hade detta år Halo och Bruce med oss och Halos uppfödare och samägare Ida visade både Halo och Bruce vilket faktiskt var kul, för att få se sina egna hundar från en annan vinkel är inte så ofta man gör. Halo fick fin kritik och hp. Bruce slog även detta år på stort och blev bästa veteranhane. Inte nog med det, jag fick själv gå in i finalen om bästa veteran och tänk, bästa Bruce vann över tiken och blev bästa veteran!

Juli bjöd även på en ny titel för Bruce då vi for till Gagnef Floda BK för en dubbeltävling i rallylydnad. Två godkända rundor och redan efter första rundan kunde han lägga till RLDF i sin lista.

Augusti bjöd på förväntningar.

Och med det blev det inget SM i barmark för oss i år heller, men vad gör väl det när man har annat att se fram emot

Så i oktober var dom här, powerdream's B-kull 3 fina pigga valpar kom till världen

Denna härliga valp stannar hos oss, Bright Eyes - Minimoe

Utöver allt detta har vi ju upplevt en hel del.

En härlig valpkull, certifiering av Mandy som gick bra! Hon har även haft ett bra sökår med en del beslag och vi har liksom förra året utveckalats och ser nu fram emot 2016. Halo startade sin väg mot specialsök med allt vad det innebär, Carlsson ögonlystes med resultat UA även denna gång. Det har blivit några dragträffar med gänget och en hel del barmarkskörning främst med team Asasaq. Så klart många härliga födelsedagar att fira har det ju varit med, gläds extra åt att Jolene fortfarande är med oss, pigg och glad om än lite ostadig i bakvagnen.

Nu släpper vi 2015 bakom oss och blickar framåt mot 2016 och ser vad det kommer att erbjuda. Vi önskar er en god fortsättning och ett Gott 2016!


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page